Vesti

0

 

X Panika u kafiću u Banjaluci

AUSTRIJSKI SRBIN
PRIJAVIO BOMBU

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Vukašina Đurića Ožegovića (20), Srbina iz Austrije, zbog lažne dojave o postavljenoj bombi u klubu Kabare u Banjaluci. On je 13. aprila u 2.12 sa svog mobilnog telefona nokija pozvao policiju i prijavio da je bomba postavljena u ovom kafiću. Policija je odmah evakuisala osoblje i goste kluba, ali je pregledom utvrđeno da je dojava lažna.
 

X Hapšenje u Beogradu

NA ŠLjUNKU ZARADILI
POLA MILIONA EVRA

Slaviša P. (54), njegova supruga Svetlana P. (53) i Ljiljana J. (42) uhapšeni su pod sumnjom da su prodavali šljunak bez dozvole i tako zaradili oko 56 miliona dinara, odnosno oko pola miliona evra, pišu beogradski mediji. Oni su preko svoje firme organizovali eksploataciju i prodaju šljunka i peska iz Save i Dunava. Kako dodaju u policiji, osumnjičeni su izvukli oko 64.000 kubnih metara šljunka i oko 12.000 kubnih metara peska iz ove dve reke i prodali ga.

X Incident u Loznici

KALAŠNjIKOVIM PUCAO NA KOMŠIJE

Policija u Loznici privela je I. D. (60) pod sumnjom da je automatskom puškom kalašnjikov pucao u pravcu komšija. Kako je saopštio MUP Srbije on je u mestu Jadranska Lešnica ispalio nekoliko metaka u komšije, koji su srećom ostali nepovređeni.

 

X Privođenje u Beogradu

LEKAR DILOVAO MARIHUANU

N. D. (51), doktor u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara, uhapšen je zbog sumnje da je preprodavao drogu. Prilikom pretresa njegove ordinacije policija je našla marihuanu, belu praškastu materiju za koju se sumnja da je droga i vagicu za precizno merenje. Kako javljaju mediji, jedna od medicinskih sestara je u lekarovom radnom stolu našla ove supstance i obavestila policiju, koja je našla drogu u stolu i doktorovoj jakni.

X Nesreća u Beogradu

KAMION PREGAZIO STARICU

U saobraćajnoj nesreći na beogradskom Dorćolu poginula je starica od 70 godina, čiji identitet nije saopšten. Nju je pregazio kamion dok je na desetak metara od pešačkog prelaza pokušala da pređe ulicu. Vozač kamion kaže da je stao na pešačkom prelazu da propusti dvoje pešaka i nastavio da vozi, a da ženu nije video, već je samo podletela pod točkove.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here