Vlado, drži se!

0
Male radosti: Vladimir Đorđević u društvu Deda Mraza
 

Ovoga puta su čak i lopovi bili pošteni, niko mu nije ukrao kutiju, kao što se to već jednom desilo. Humanim gestom Pančevci su još jednom pokazali da čine sve što mogu kako bi ovaj bolesni dečak otišao na operaciju zakazanu u Rusiji u februaru iduće godine, a za koju je neophodno još oko 30.000 evra.

Dosad su plemeniti ljudi i naši čitaoci omogućili boravak Vladi Đorđeviću u Turskoj gde mu je uspešno izvršena operacija srca koja je koštala – 25.000 evra.

Ali sada je na redu novi zahvat, uklanjanja ciste sa mozga u Moskvi. Zato i molimo sve posetioce našeg portala Vesti onlajn da uzmu mobilne telefone u ruke i pošalju SMS poruku na sva tri operatera iz Srbije: Mts Vip i Telenor i da tako doniraju 100 dinara na broj 7427 za Vladimirovo lečenje. Učinite dobro delo, budite i vi Deda Mraz koji će obradovati ovu porodicu a mališana vratiti u svet zdravih vršnjaka.

Njegovi roditelji otac Siniša i majka Stanka su dali sve od sebe, više nemaju sredstava kako da pomognu svom sinu. Iako isuviše mali da bi shvatio težinu svoje bolesti, najnestrpljiviji je Vladimir koji kaže:

"Jedva čekam da se oslobodim ovih zlih patuljaka u mojoj glavi… Tada ću sigurno imati najbolju ocenu iz matematike i likovnog…", veruje ovaj mališan, čiju školsku knjižicu uprkos bolesti i čestih odsustvovanja sa nastave krase četvorke i petice.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here