Zaprosio devojku na utakmici

0

 

Dirnuta gestom momka: Tatjana je Davoru rekla "da"
 

 

Fudbal je moja prva i velika ljubav, ali najveća ljubav mog života je Tatjana. Razmišljao sam kako da je iznenadim i sinula mi je ideja da je zaprosim na fudbalskoj utakmici, mog sadašnjeg kluba Radničkog iz Zrenjanina, a da ona za to nije imala pojma. Ideja se pokazala kao brilijantna, a iznenađenje je bilo zaista vrhunsko, ispričao je mladi fudbaler Davor Cavrić, nekadašnji pionirski reprezentativac Srbije i jedan od najtalentovanijih igrača u gradu na Begeju.
U dogovoru sa svojim saigračima, koji su ispoštovali gotovo filmsku režiju i odlično odradili ulogu statista, on je tokom utakmice zaprosio dugogodišnju devojku Tatjanu Kuglić. Iznenađena devojka, koja inače redovno prati sve utakmice, samo što nije pala u nesvest od iznenađenja i uzbuđenja.

Fudbaleri Radničkog aplaudirali su srećnom paru

– U trenutku kada je Davor preskakao ogradu i došao na tribinu, pomislila sam, hoće da me iznenadi i poljubi me, ali zaista nisam mogla ni da pretpostavim da će izvesti kompletnu ceremoniju prosidbe. Zaista me je pozitivno šokirao i mada iznenađena i uhvaćena u "žutoj minuti" nisam mogla ništa drugo nego da kažem "da". Sada sam jako srećna i ponosna, jer sam eto, bila učesnik jedne zaista neobične prosidbe – prenela je svoje utiske Tatjana.

 

Igrao kao
preporođen

Na krilima svog džentlmenskog i sjajnog gesta, Davor je nešto kasnije sjajno odigrao utakmicu koju je njegov tim dobio, a gol koji je postigao, bio je svakako razlog za dvostruko slavlje. Nakon završetka utakmice, zajedno sa svojim drugarima i saigračima iz tima, mladi Cavrić je slavlje začinio žurkom u jednom zrenjaninskom kafiću.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here