LiveProduction
Zdravko Čolić

Zdravko Čolić je kupio nekretinu u Puli. Pored oaze mira koju ima u srpskoj prestonici pevač je rešio da kupi i stan u elitnom delu Hrvatske, Marini Veruda, u jednoj od zgrada koje se upravo grade u sklopu atraktivnog i skupocenog projekta smeštenog na granici između marine i Pješčane Uvale.

Reč je o pet zgrada smeštenih na brdu iznad marine koje se nadvijaju nad zalivom i iz kojih, čak i s nižih spratova, puca pogled na brodiće, hotel, Verudu Porat, Verudelu, Pješčanu Uvalu, Fratarski otok…

Prema pisanjima hrvatskih medija, to je jedan od najvećih i najskupljih stambenih projekata u Puli u novije vreme. Predviđeno je da se izgradi oko 150 stanova raspoređenih u pet zgrada, a radovi su još uvek u početnoj fazi.

Kako navodi Istarski.hr, cena stanova u ovim zgradama se kreće oko 5.500 evra po kvadratu. U ponudi su manji i veći stanovi, neki čak imaju i preko 100 kvadrata sa velikim terasama, te nije isključeno da su krajnji iznosi u pojedinim slučajevima i debelo preko pola miliona evra.

Inače, Zdravko Čolić neretko ima nastupe u Hrvatskoj, a poslednji u nizu je imao baš pre mesec dana, te se veruje da je baš tada i obavio kupovinu ove nekretnine.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here