EPA-EFE
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da je pobuna paravojne grupe “Vagner” u Rusiji razotkrila potpuni haos u zemlji.

– Danas svet može da vidi da gospodari Rusije ne kontrolišu ništa – istakao je Zelenski u svom noćnom video obraćanju, navodeći da to znači odsustvo bilo kakve predvidljivosti.

Zelenski je rekao da Ukrajinci neće ćutati i da neće ostati neaktivni, jer, kako je naveo, bezbednost istočne Evrope zavisi isključivo od ukrajinske odbrane.

Zelenski je zatim u obraćanju ruskom predsedniku Vladimiru Putinu rekao na ruskom jeziku da što duže ostaju ruske trupe na ukrajinskoj zemlji, to će veću pustoš doneti Rusiji.

2 COMMENTS

  1. svi ste vi jadni koji ste se rano obradovali akciji kriminalaca koje je obmanuo vodja sa koeficientom intelegencije 23.niste ni vi bolji sto navijate za krvoprolice,.dabogda vam se u kucama desavalo sto vi zelite drugima,.

  2. Vazno je da je kod tebe u Ukraini sve ok !! I pored BOMBAsticnog vremena koje vam traje vec preko 400 dana nema nesto vasih ljudi na plazi??

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here