Arsenal traži obeštećenje od Holanđana

0

Van Persi je povredio ligamene kolena 14. novembra u prijateljskoj utakmici između Holandije i Italije i od tad ne igra.

 

"Definitivno ćemo tražiti obeštećenje od holandskog saveza, radimo na tome sa našim advokatima. Očekujem nadoknadu za štetu koju smo pretrpeli u engleskom prvenstvu zbog toga što ne možemo da računamo na Van Persija", rekao je Venger.

 

Francuski stručnjak veruje da su lekari holandske reprezentacije doprineli pogoršanju Van Persijeve povrede tako što su postavili pogrešnu dijagnozu.

 

"Prvobitno, iz holandskog saveza su nam rekli da je reč o lakšoj povredi. Potom me je Robin zvao i pitao da li može da ide kod srpske čudotvorne lekarke i ja sam mu to dopustio. Tek kad se vratio iz Beograda, shvatili smo da je povreda mnogo ozbiljnija", rekao je Venger.

 

KNVB je u međuvremenu izdao saopštenje u kojem demantuje Vengerove optužbe.

 

"Medicinsko osoblje našeg saveza kontaktiralo je klupskog lekara FK Arsenal, Gerija O’Driskola i obavestilo ga o rezultatima Van Persijevog pregleda. Takođe, sva medicinska dokumentacija vezana za Van Persijevu povredu istog dana je prosleđena O’Driskolu. To uključuje i rentgenske snimke", kaže se u saopštenju KNVB.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here