Deda Mraz stigao na probu

0

Nesebična angažovanost svih u popularnom "Sinđi", na čelu sa predsednikom Predragom Pitulićem, još jednom je potvrdila da se radi o dobro organizovanom društvu čiji se ciljevi, pre svega prenošenje srpske kulture na mlade generacije, u potpunosti ostvaruju.

 

Učešće na svim važnim takmičenjima pod pokroviteljstvom Saveza Srba poput Radničkih sportskih susreta i Kviza znanja omogućeno je zahvaljujući najviše roditeljima dece, ali i svih u društvu koji s puno optimizma dočekuju Novu godinu.

OBRADOVAO DECU: Deda Mraz je sve prijatno iznenadio

 

 

– Želeo bih da našim članovima i prijateljima, kao i svima koji su nam pomogli u radu da čestitam nastupajuće praznike s nadom da će 2010. godina biti još uspešnija. Mladi članovi su garancija da ćemo nastavi započeto – ističe prvi čovek KUD "Stevan Sinđelić" Predrag Pitulić.

Žal za Vojvodom
 

Neizbrisiv trag u osnivanju KUD "Stevan Sinđelić" ostavio je pokojni predsednik Saveza Srba u Austriji Mališa Ilić. On je kumovao kada je davano ime društvu i bio je uvek rado viđen gost u Mocartovom gradu. Zato će svi u "Sinđi" dugo pamtiti godinu na izmaku u kojoj je preminuo popularni Vojvoda.

Na poslednjoj probi u ovoj godini brojne članove duštva, pogotovo najmlađe, obradovao je Deda Mraz. Mališane je obradovalo što njihov najomiljeniji gost prisustvuje probi, a svako dete je dobilo priliku da sa njim popriča. Deda Mraz je potom po običaju podelio paketiće, deca nisu krila radost zbog njegovog dolaska, a posle svega na red su došli i kolači koje su napravile majke.

 

Svi su se rastali s lepim željama u novoj godini i da ih posluži pre svega zdravlje. Prvi sastanak i probe u 2010. godini zakazani su za 10. januar, s početkom u 14.00 sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here