Drinčić nije potpisao za Makabi

0

Nikola Drinčić nije prodat Makabiju iz Haife! Mada je u petak veče iz Izraela stigla informacija kako je vezista Partizana čak potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom na čijoj klupi sedi Aleksandar Stanojević, iz Humske 1 je tokom subote stigao demanti.
I to iz usta Marka Nikolića, koji je u pripremi prvenstvenog meča sa Donjim Sremom morao da obraća više pažnju da mu neko od igrača iz postojećeg kadra ne napusti tim. A to će se, sva je prilika, desiti, samo je pitanje tajminga.
Drinčić, ipak, (još) nije otišao…
– To nema veze sa istinom. Jednostavno nije tačno. Okrenite njega, pa neka vam on kaže, ljude iz kluba, ljude iz Makabija… Vest je objavio na Tviteru izraelski novinar, čija je pouzdanost verovatno jedan odsto, ali je izgleda u Srbiji to dovoljno da se objavi kao tačno pred važnu utakmicu koja nas očekuje u nedelju, kao i za pet dana u Azerbejdžanu – ljut je Nikolić.
Novinare je zanimalo da je li je susret sa Donjim Sremom poslednji ligaški koji će crno-beli odigrati u ovom sastavu, jer je dogovoren transfer Vojislava Stankovića u Palermo, a ekipu bi, osim Drinčića, mogli da napuste Danko Lazović, možda i Andrija Živković, trener kluba iz Humske je uzvratio:
– Stvarno ne znam, sve je moguće… Poslednji dani prelaznog roka u Srbiji su specifični i traumatični za trenere.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here