Fener bez Željka Obradovića u majstorici!

0

Željko Obradović
 

Galatasaraj je iskoristio prednost domaćeg parketa i izjednačio na 2:2 protiv Fenerbahčea našeg Željka Obradovića u finalnoj seriji turskog plej-ofa. Veliki hendikep za Fener predstavljaće činjenica da trofejni srpski stručnjak neće voditi tim u petom susretu zbog suspenzije.

"Zna se šta za ekipu znači najtrofejniji trener Evrope“, kaže Obradovićev pomoćnik Vlade Androić. "Ipak, naši igrači bi baš u takvoj situaciji morali da pokažu karakter, da im proradi inat, ma jednostavno da uzmu loptu i dobiju meč“.

 

Očekivali ste da ćete dobiti jednu utakmicu u gostima…
"Tačno tako, ali odigrali smo malo slabije. Galatasaraj je imao nekoliko raspoloženih igrača, a i značajnu podršku sa tribina. Bili su prisutni i fudbalski navijači koji su napravili neSPORTsku atmosferu. Uslovi za igru nisu bili regularni, igralo se na ivici grubosti, malo smo i izudarani“.

 

Na narednoj utakmici u kojoj je Galatasaraj domaćin, u ponedeljak 16. juna, biće zabranjen ulaz muškarcima.
"Meč će posmatrati samo žene i deca, međutim, plašimo se da bi na sutrašnjoj utakmici (petak od 20.00 sati), mogao da se dogodi neki incident, pa da za eventualni sedmi meč mi budemo kažnjeni. Očekuje se dolazak Fenerovih fudbalskih navijača, biće napravljen veći pritisak, atmosfera će biti malo vrelija. Inače, sve je podignuto na viši nivo, upućene su i žalbe na suđenje“.

 

Fenerbahče, ukoliko želi titulu, mora da povede sa 3:2 pred svojom publikom…
"Moramo da iskoristimo prednost domaćeg terena i bez obzira na Željkov izostanak da ubedljivo pobedimo“, zaključio je Androić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here