Jovanović menja Đorđevića

0

Ovakav splet okolnosti otvorio je širom vrata mladom reprezentativcu Srbije Marku Jovanoviću da postane standardan u odbrani crno-belih.

 

Da u Humskoj ozbiljno računaju na njega potvrđuje i činjenica da mu je povećana zarada pa će Jovanović od proleća biti standardan u odbrani "parnog valjka".

 

"Niko mi nije obećao da ću igrati, ali želim da postanem standardan. Bilo mi je teško da utakmice posmatram sa klupe ili tribina, a sada su mi konačno rekli da ozbiljno računaju na mene, jer smatraju da zaslužujem šansu. Na meni je da nastavim sa maksimalnim zalaganjem i da treneru na pravi način uzvratim ukazano poverenje", rekao je Marko Jovanović za "Sportski žurnal".

 

Đorđević u Španiji?
Bivši kapiten Partizana Nenad Đorđević mogao bi karijeru da nastavi u španskom Betisu, pošto čelnici kluba iz Sevilje veruju da bi iskusni defanzivac, čijih se usluga pre nekoliko dana i zvanično odrekao Goran Stevanović, mogao da pomogne zeleno-belima da se vrate u elitni rang španskog fudbala.

Đorđević poslednjih nekoliko dana trenira u SC "Zemunelo" zajedno sa prekobrojnima Brežančićem, Vujovićem i Kosorićem, a pod vođstvom Miše Radakovića.
Inače, njegova supruga se pre dva dana porodila, donevši na svet ćerkicu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here