Kjelini: Suares je podlac, a sudija je smešan!

0

Sudiji ni dokaz nije bio dovoljan: Đorđo Kjelini
 

"Bila je smešna odluka sudije da ne isključi Suareza, sve je video, a ništa nije učinio. To je apsolutno sramno", rekao je Kjelini za televiziju RAI odmah posle utakmice u Natalu.

 

Italija je izgubila od Urugvaja sa 1:0 i tako ostala bez plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva u Brazilu. Utakmicu je obeležio i incident kada je Suares posle jednog duela u kaznenom prostoru Italije ugrizao Kjelinija. Kjelini je istakao da misli da Svetska fudbalska federacija (FIFA) neće kazniti Suareza, jer joj je "potrebno da njene zvezde igraju na Mundijalu".

"Suarez je podlac i izvlači se, jer FIFA želi da njene zvezde igraju na Svetskom prvenstvu. Voleo bih da vidim da li će imati hrabrosti da iskoriste video dokaze protiv njega", rekao je Kjelini.

 

Selektor Urugvaja Oskar Tabares rekao je na konferenciji za medije posle utakmice da nije video da je Suarez ugrizao Kjelinija. Tabares je potom optužio novinara BBC-ja Bena Smita, koji je postavio pitanje, da "ima nešto protiv igrača", a kada je to kazao jedan urugvajski reporter je ustao sa svog mesta i aplaudirao selektoru.

Suarez je ranije u toku karijere dva puta ugrizao protivničke igrače, prvo u Holandiji igrajući za Ajaks, a potom i u Engleskoj, kada je žrtva bio srpski fudbaler iz Čelzija Branislav Ivanović.

 

U Holandiji je bio kažnjen sa sedam utakmica neigranja, a Fudbalski savez Engleske je suspendovao Suareza na 10 utakmica.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here