Kol nahvalio Ivanovića

0

"Bekovi se danas veoma ističu jer je sve manja razlika između ofanzivnih i defanzivnih igrača. Danas bekovi imaju kvalitete nekadašnjih krilnih ofanzivnih igrača. Pogledajte našeg Ivanovića ili Ešlija Kola. Dobri su kao da su krilni igrači, i ja im se divim zbog toga. Posebno Ivanoviću, koji za tim čini fantastičan posao. Kad me u poslednje vreme pitaju ko zaslužuje najviše pohvala, ja uvek kažem Bane Ivanović", rekao je Kol u intervjuu za TV stanicu FK Čelsi.

 

"Fudbal se u Engleskoj u zadnjih 10 godina mnogo promenio. Kako su fudbaleri počeli da dobijaju sve više i više novca, postaju sve više profesionalniji. Naš zivotni stil se popeo na viši nivo. Kada sam igrao u Vest Hemu, odrastao sam uz starije fudbalere koji su svoje najbolje igre pružali 80-tih godina prošlog veka. Ne mogu da kažem da su bili neprofesionalni, jer su na terenu pružali maksimum, ali definitvno je postojala jaka kultura opijanja", priznao je Kol govoreći o razlici između današnjeg fudbala i ovog sa početaka njegove karijere.

 

Inače, "Dejli mejl" piše da će Džo Kol uskoro otići sa "Stamford bridža", jer je prema navodima ovog lista tražio od čelnika kluba da mu se nedeljna plata od 80.000 poveća na 100.000 funti, na šta vlasnik londonskog kluba Roman Abramovič nije pristao.

 

Engleski reprezentativac u Čelsi je došao 2003. godine i potpisao je ugovor vredan 6.600.000 funti koji mu ističe na leto.

 

U dresu "plavaca" odigrao je 173 utakmice i 26 puta zabeležio pogodak. Kao član reprezentacije Engleske ima učinak od 10 golova u 53 meča.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here