Mediji: Fabregas stiže u Čelzi!

0

Sesk Fabregas
 

Španski mediji već neko vreme nemaju nikakvu dilemu da će Sesk Fabregas napustiti Barselonu, kao i da se vraća u Premijer ligu, što će, navodno, oduševiti njegovu suprugu. Ipak, najnovija informacija koju sa oznakom ekskluzivno prenosi El Mundo Deportivo glasi da će ofanzivni vezista preći u Čelzi! Cena je poznata, iznosi 30 miliona funti i nju je bilo spremno da plati nekoliko klubova Premijeršipa, sa izuzetkom Seskovog bivšeg kluba Arsenala. Ipak, izgleda da su londonski Plavci pobedili u trci sa Liverpulom i Mančester Junajtedom.

 

Fabregas je posle "školovanja" u La Masiji stigao u Arsenal 2003. sa 16 godina i proveo osam izuzetno uspešnih i lepih godina u dresu Arsenala. Vratio se u Barselonu leta 2011, ali minule sezone nije bio zadovoljan ulogom u katalonskom gigantu, pa se puno pričalo i pisalo o njegovom povratku u engleski fudbal. Dobro obavešteni tvrde da je Sesk želeo da se vrati u Arsenal, ali štedljiva uprava Tobdžija nije bila spremna da izdvoji 30 miliona funti za njega.

 

Čelzi sa druge strane smatra da je to dobra investicija, tvrdi El Mundo Deportivo, pa je po pisanju španskog SPORTskog dnevnika ostalo samo da se obave formalnosti. Fabregas će po pisanju ovog lista uskoro biti i zvanično saigrač naših Nemanje Matića i Branislava Ivanovića.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here