Napadači već u formi

0

Fudbaleri bečke Kajzerebersdorf-Srbija 08 iskoristili su letnju pauzu da bi se dobro pripremili za novu sezonu u Drugoj pokrajinskoj ligi, koja je sastavljena od osam najboljih timova iz dosadašnje dve Oberlige.
– Zadovoljan sam pojačanjima i mislim da imamo kvalitetne fudbalere na svim pozicijama – kratko je ocenio trener Branko Cvetković, koji je u protekloj debitantskoj sezoni, pokazao odličan rad.

Za bodove od petka
Nova prvenstvena sezona za fudbalere bečke Kajzerebersdorf-Srbija 08, počeće u petak, 15. avgusta. Na svom stadionu, Sportplatz Gem. Njien Franz Koci, Franz Koci-Straše 1
, dočekuju ekipu 1980 Vien, od koje su prošle sezone oba puta izgubili. Sada se nadaju da će uz pomoć zemljaka prekinuti ovu mini seriju poraza.

S tim u vezi on se posebno zahvalio predsedniku kluba Srđanu Stokiću na dobrom igračkom kadru koji ima na raspolaganju u novoj sezoni:
– Pripreme su bile vrlo dobro. Momci su sve odlično izdržali, dobro radili i to su pokazali na pripremnim utakmicama. Pomenuću samo meč od protiv SV Donau, pošto smo osim pobede od 3:1 pokazali da igrom i taktičkom disciplinom možemo da bude ravnopravni protivnik ekipi koja je rang iznad nas, Bečkoj ligi – naglasio je Cvetković, koji očekuje
da KE-Srbija 08 u novoj sezoni bude u gornjoj polovini tabele, i potvrdi dobre rezultate prošle sezone.
– U pripremnom periodu naš tim je odigrao šest utakmica, ostvario šest pobeda sa impozantnom gol razlikom od 39 datih i tri primljena gola – ponosno rezimira predsednik Stokić.
KE-Srbija 08 je pobedila Erl sa 5:1, Genzendorf i Klajnojzidl sa po 6:0, Kro Vienu 7:0, SV Donau 3:1. U poslednjem pripremnom susretu KE-Srbija 08 je nadigrala nade Viner Viktorije, tačnije drugi tim ovog bečkog ligaša, sa 12:1! Najbolji igrač bio je Nemanja Stojanović sa tri pogotka i pet asistencija.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here