Pehar u Autoparku

0

 

Finalisti: Ekipe Autoparka i Barometra

 

Posle prvog dela takmičenja formirale su se dve grupe sa po četiri ekipe. Prvaci u grupama su igrali za prvo, dok drugoplasirani za treće mesto.

Budući fudbaleri

 

U finalu su snage odmerili Barometar i Autopark. Boljim izvodjenjem sedmeraca slavio je Autopark iz Klausa sa 2:1. Sedmerci su odlučili borbu za treće mesto, pa je istim rezultatom kao i Autopark, "Sveti Sava" je dobio "Malu gredu".

Levo sadašnji predsednik opštine Volfurta, Hristijan Nater u sredini predsednik FK Šumadije Mića Balšić i desno bivši predsednik opštine Volfurta, Ervin Mor

 

Pehar za najboljeg igrača je dobio Darko Medić iz Autoparka, inače, rodom iz Banjaluke, dok je najbolji golman bio Miroslav Bodražić iz Barometra, rodom iz sela Sajkovića u Opštini Livno.

 

Trubači za kraj

 

U nedelju učešće na turniru su uzeli i trubači orkestra Miloša Kosića iz Ciriha, koji su uveličali turnir svirajući zvuke sa juga, a veselje je potrajalo do kasno u noći. Takodje i organizatori koji su radili u servisu, odradili su svoj posao brzo i uslužno. Ne smemo zaboraviti ni bračni par Miroslava i Tinu Čeliković za zapisničkim stolom. Imajući u vidu da su imali pune ruke posla, oni su veoma uspešno vodili ovaj turnir.

Veoma dobra organizacija turnira na čelu sa predsednikom Mićom Balšić je protekla bez incidenta, jer se igralo fer i korektno. Na sam čin podele pehara došli su bivši i sadašnji predsednik opštine Volfurta, Ervin Mor i Hristijan Nater, koji su dobili prigodne poklone od predsednika FK Šumadije Miće Balšića u znak pažnje za dugogodišnju odličnu saradnje ovog kluba sa Opštinom Volfurt.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here