Podrška Vujoševiću u Pioniru: Ko sledeći skida sako?

0

 

Trener Partizana Duško Vujošević je ranije već bio kažnjen zbog toga što je skidao sako, što je pravilo koje je počelo da se primenjuje od polovine ove sezone u Super ligi. Vujošević je sako večeras skinuo u 15. minutu. Sudija Ilija Belošević ga je opomenuo, trener je odmahnuo rukom i dobio ovacije publike.

Oko 1.500 prisutnih gledalaca počelo je tada da skandira treneru Radničkom i bivšem strategu Partizana Miroslavu Nikoliću da se skine. Popularni "Muta" je prvo odmahnuo i pokazao rukama da nema novca, ali je posle ipak skinuo svoj sako i dobije ovacije publike. Navijači su potom pozvali i SPORTskog direktora Partizana Dragana Todorića da skine sako, što je on i učinio, a onda mu se priključila i ceo stručni štab Partizana.

Publika se već tada dobro zabavljala, a onda su pozvali i novinara SOS Kanala Vladana Tegeltiju da se skine. On je nosio majicu, ali se skinuo do pojasa i takođe dobio ovacije. Tegeltija se ubrzo obukao i nastavio da prati meč, a publika i  učesnici su ovako iskazali bunt protiv pravila o oblačenju.

Ove sezone je opomenut i trener Crnokose Blagoja Ivić zbog nošenja farmerki.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here