Potop crnogorskog predstavnika u Ligi Evrope: Koper kao Real Madrid za Nikšićane!?

0

 

"Cirkus kraj Bistrice, ’evropski’ Čelik opet u punom sjaju", naslov je teksta u  dnevnom listu Vijesti, koji piše da su Metalurzi od prvog minuta "delovali nepovezano, smušeno, jednostavno kao da su zalutali na travnati tepih".
"Predstavu kraj Bistrice najbolje je opisao momenat iz 37. minuta, nakon drugog gola Slovenaca, kada su navijači, popularna FAP mašina, napustila zapadnu tribinu uz povike: Uprava napolje", dodaju Vijesti.

Portal topfudbal.me ističe da je Čelik doživeo katastrofu, a da je petarda mogla da eksplodira i jače i da se pretvori u dinamit.
"Režirali su novu katastrofu, koja je blago rečeno osramotila naš ionako ne baš kvalitetan fudbal… Koper nije Real Madrid, ali je tako izgledao", piše na portalu topfudbal.me.

Navodi se i da je golman Vladan Giljen, koji je prošle jeseni igrao u OFK Beogradu, sprečio mnogo veću katastrofu Čelika i da je bio ubedljivo najbolji igrač domaćih na terenu. Kada vidite njegovu reakciju kod prvog gola Slovenaca možete da pretpostavite kako su igrali ostali u timu Nikšićana.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here