Rojs: Ostajem u Dortmundu!

0

 Marko Rojs
 

On je u ekskluzivnom intervjuu za "Kiker" poručio navijačima Milionera da ne brinu jer će sigurno ostati u klubu bar još jednu sezonu.
"Sada slobodno mogu da kažem da definitivno ostajem u Dortmundu i naredne godine. Ne moram da vam govorim koliko se lepo ovde osećam", poručio je Rojs.

 

Nemački vezista je podsetio da je proveo deset godina u klubu sa Vestfalena tokom omladinskog staža i da je posebno vezan za Borusiju.
"U Alenu i Menhengladbahu sam napravio dva važna koraka unapred, a sada kada sam se vratio osećam se sjajno. Veoma želim da osvojimo kup Nemačke jer bi mi to bio prvi veliki trofej u karijeri".

 

Marko Rojs je od 2011. godine član reprezentacije, a na predstojećem Svetskom prvenstvu bi trebalo da bude jedan od nosilaca igre nemačkog tima, što će mu, u slučaju dobrog rezultata Pancera, dodatno podići cenu.

 

Glasine o interesovanju Junajteda kolaju već dugo, ali cena od 40 miliona evra je očigledno velika prepreka ne samo za Đavole, već i za mnoge druge klubove koji bi da vide Rojsa u svojim redovima.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here