Šerbedžija se vraća u Hrvatsku

0

 

 

U Los Anđelesu gde je porodica Šerbedžija živela poslednjih nekoliko godina ostaće 18-godišnja Nina, koja je upisala fakultet u Americi, dok će mlađe Vanja i Milica školovanje nastaviti u Hrvatskoj. Lenka je tokom nedavnog boravka u Rijeci već obišla nekoliko osnovnih i srednjih škola, a poznati par je i u potrazi za adekvatnom kućom u kojoj će živeti.

Šerbedžija je, da podsetimo, poput hiljada drugih izbeglica, napustio Hrvatsku početkom devedesetih kada su počeli ratni sukobi na prostoru bivše Jugoslavije. Najpre je pobegao u Ljubljanu, a potom se sa Lenkom preselio u London, pa u Los Anđeles zbog njegovih angažmana u holivudskim filmovima.

 

Unuka dobila ime

Najmlađi član porodice je Lucijina ćerka koja se pre desetak dana rodila u Zagrebu. U dogovoru sa suprugom i srpskim rediteljem Flipom Gajićem, Radetova ćerka je bebi nadenula ime Anastasija. Mediji su danima spekulisali sa imenom bebe, čak se pričalo da je želja čuvenog dede da dobije ime Severina, po hrvatskoj pevačici, ali su Lucija i Filip, ipak, odlučili drugačije.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here