Srpkinje propustile veliku šansu

0

Srpske odbojkašice nisu uspele da se plasiraju na završni turnir Gran Prija, pošto su u poslednjem kolu poražene od Južne Koreje.
Izabranicama Zorana Terzića je bila potrebna pobeda u tom duelu da bi imale šansu za vizu za Japan, uz povoljne rezultate ostalih mečeva, ali su u odlučujućem meču izgubile sa 3:1 (20:25, 25:23, 25:19, 26:24), posle jednog sata i 51 minuta igre.
Na finalni turnir Gran Prija u Japanu plasirale su se četiri najbolje ekipe iz elitne grupe, uz domaćina, i najbolja ekipa iz druge grupe.
Povela je Srbija sa 1:0 u setovima i imala 22:18 u drugom periodu meča kada je Koreja napravila preokret i stigla do izjednačenja. Tada su se obe ekipe probudile, viđen je neizvestan treći set koji je na kraju pripao protivniku, a to je ujedno značilo i kraj učešća Srbije u ovogodišnjem izdanju Gran Prija.
Četvrti set selektor Terzić je počeo u potpuno izmenjenom sastavu, pa je prvi put ove sezone u Gran Priju zaigrala i libero Silvija Popović, a na terenu su još bile Bojana Živković, Stefana Veljković, Sanja Malagurski, Tijana Malešević, Brankica Mihajlović i Nataša Krsmanović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here