Svadba pod velom tajne

0

Stiže 200 svatova: Novak Đoković i Jelena Ristić

Iako je rekao da rekao da želi da njegovo venčanje bude intimna ceremonija, on će na svojoj dvodnevnoj svadbi ugostiti 200 zvanica među kojima će biti neke od najpoznatijih zvezda iz sveta SPORTa, šou biznisa, milionere i biznismene..

O njegovoj svadbi piše se već mesecima u domaćoj i svetskoj štampi, a najviše se spekuliše sa listom zvanica. Neki kažu da će na Svetom Stefanu biti više poznatih nego na crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu, a spekuliše se da će među gostima biti i holivudske zvezde poput Robert de Nira i Kevina Spejsija koji ga gotovo redovno bodre sa tribina na važnim mečevima.

 

Ništa bez narodnjaka

Mnogi pevači poput Miroslava Ilića i Tonija Cetinskog već su se nudili da besplatno pevaju na Novakovoj svadbi. S obzirom na to da je, po nekim pričama, Đoković angažovao orkestar Miše Mijatovića, koji već decenijama prati na gostovanjima Miroslava, sva je prilika da će "slavuj iz Mrčajevaca" ipak otpevati svoje hitove "Polomiću čaše od kristala" i "Božanstvena ženo" mladencima i gostima, dok je za zabavne hitove angažovan navodno Femili bend, koji je i ranije svirao na Novakovim zabavama.

 

Neće izostati ni dah kraljevskog glamura, jer bi među zvanicama trebalo da bude i Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka istaknuti član njegove Fondacije. Međutim, Đoković se pobrinuo da svojim gostima omogući potpuni konfor i da u svadbi uživaju opušteno bez da razmišlja da li neki fotoreporter zaviruje u tanjir i čašicu. Ipak, javnost neće biti uskraćena za detalje glamuroznog venčanja u crkvi i svadbe, jer je Nole pravo na objavljivanje fotografija prodao najvećim svetskim medijima, a novac će biti uplaćen u njegov humanitarni fond.

Novinari su se bavili i svadbarskom trpezom na kojoj će se naći srpski specijaliteti poput pršute, sira i jagnjetine, ali i najskuplji morski plodovi. Toči će se naravno najbolje piće i najkvalitetniji šampanjac. Ali, sve ove informacije su samo medijska nagađanja, jer zapravo niko ne zna tačno šta će se sve događati naredna dva dana na Svetom Stefanu, pošto su svi koji učestvuju u organizaciji morali su da potpišu ugovor u kome je jasno precizirano da ne smeju u javnost da iznose bilo kakve detalje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here