Vesti

0

 

XHapšenje u Doboju

PIJAN TUKAO ŽENU

M. V. iz Doboja uhapšen je pošto je pijan sa nožem u ruci pretio supruzi i fizički je maltretirao, saopštila je dobojska policija. Nakon što ga je maloletni sin sprečio u daljim napadima i sa majkom istrčao iz kuće, M. V. je posuo sonu kiselinu po stepenicama kuće i u pravcu vlasnika kuće u kojoj sa porodicom živi kao podstanar, navodi se u policiji.
On je po privođenju saslušan, a tužilaštvu će biti podneta krivična prijava za nasilje u porodici.

XDrama kod Blaca

VISIO NA GRANI U BUNARU

Gvozden G. iz Blaca lakše je povređen pošto je upao u bunar na svojoj njivi. Odatle su ga posle pola sata izvukli vatrogasci, pišu beogradski mediji. On je otišao na njivu da obeleži bunar koji je zarastao u travu, ali je nepažnjom upao u njega. Zadržao se na grani koja je bila u bunaru i tako visio tridesetak minuta. Počeo je da zapomaže, pa ga je prolaznik čuo i spustio uže pokušavajući da ga izvuče. Pošto nije uspeo, pozvao je policiju i vatrogasce koji su Gvozdena G. izvukli pomoću merdevina.

XIncident u Hrvatskoj

SRBIN PREGAZIO MEDVEDA

U noći između ponedeljka i utorka na autoputu Rijeka-Zagreb kod Vrbovskog stradao je medved. Njega je automobilom dačija logan udario srpski državljanin star 38 godina. Povređenih u automobilu nije bilo, a uginulog medveda je sa puta sklonio lokalni lovac.

XLopovluk u Novom Sadu

HRVAT UKRAO

BMNj
Damiru A. (39), državljaninu Hrvatske, novosadski sud odredio je ekstradicioni pritvor. On je sa lažnom ličnom kartom na ime Milana T. iz Beograda, ukrao u Novom Sadu skupoceni automobil BMNj
320, saopštila je policija.
Njega i njegovog saučesnika Damira B. (36) iz Novog Sada, policija je uhvatila dok su u jednom napuštenom objektu u ulici Despota Stefana u Novom Sadu skidali registarske tablice sa ukradenog vozila. Ubrzo je utvrđeno da hrvatski državljanin ima lažnu srpsku ličnu kartu, dok je za Damirom B. ranije raspisana poternica.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here