EPA/Oleg Petrasyuk
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je posle današnjih vazdušnih napada na Kijev i druge gradove u Ukrajini da njegova zemlja “neće oprostiti” Rusiji invaziju i bombardovanja.

“Niko vam neće oprostiti teror. Niko na svetu vam to neće oprostiti. Ukrajina neće oprostiti”, napisao je Zelenski na ruskom na društvenoj mreži Telegram.

Nekoliko ukrajinskih gradova, uključujući Kijev, bilo je danas na meti ruskih napada. Jedna osoba je poginula i oko 30 je povređeno.

Agencija Frans pres javila je da je u Kijevu odjeknulo 11 eksplozija.

7 COMMENTS

  1. Није ми јасно шта је ту тако трагично кад су све пообарали???

  2. Е будало…па ти и украјински народ сте жртва жеља запада.Ни ми теби нечемо опростити икрајинске жртве.У твоје име запад се наздравља зарадом.

  3. Nije mi jasno zasto kaze da svet nece oprostiti Rusiji? Sta on smatra sveton i ja za primer nisam ni zamerio nista Rusiji sem SFRJ Zwelensky 🤣🤣

  4. Dali se pitas hoce li oni tebi, vama oprostiti 8g. ubijanja civila po Donbasu, koje djubre 😭😭🤮🤮🤮

  5. Nemas Ti sta ni da oprostis Rusiji (Rusi pomazu, koliko mogu), ali kvinti bogami imas sta oprostiti. Kolektivni zapad uvukao je Ukrajinu u ovu tragediju, a ti i tvoj predhodnik Porosenko ste zloupotrebili funkcije, i bogatite se na unistenju sopstvenog naroda. Kazi, koliki ti je racun, i dokazi kako si to zaradio….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here