Evo koji fudbaleri odlaze iz Zvezde

0

FK Crvena zvezda
Rastanak sa Zvezdom posle samo šest meseci: Miloš Bosančić
 

 

Nejc Pečnik izgleda nije jedini koji bi ove zime mogao da ode sa "Marakane" u Kinu.

 

Mondo saznaje da su još trojica fudbalera Crvene zvezde blizu selidbe u najmnogoljudniju zemlju sveta, a to su Đorđe Rakić, Goran Gogić i Miloš Bosančić.

Zanimljivo je da bi sva trojica otišla "u paketu" i to za ne mnogo veliko obeštećenje, već više za oproštaj dela duga, što je poslednjih godina postala praksa u najtrofejnijem srpskom klubu.

 

S obzirom na to da je Gogić ove sezone u drugom planu kod trenera Nenada Lalatovića, a da Rakić nije ispunio očekivanja, uz to ima i 29 godina i često je povređen, tako da njegovom prodajom ne može mnogo da se zaradi, klub ne bi trebalo da im pravi problem ukoliko zatraže razlaz.

 

Ostaje, međutim, nejasno zašto bi Bosančić išao posle samo šest meseci i čitave "frke" oko njegovog dolaska? Nezvanično, 26-godišnji vezista nezadovoljan je celokupnom atmosferom u klubu i timu, pošto je na njemu veliki pritisak da opravda očekivanja, ali dosadašnjim partijama to nije uspeo.

 

Iz Zvezde su već najavili rekonstruisanje ekipe, tako da će uz starije igrače klub verovatno napustiti i neko od perspektivnih klinaca, jer je to i jedini način da se zaradi za kupovinu adekvatnih pojačanja u zimskom prelaznom roku. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here