Gemaks Open” u februaru u Beogradu,”

 

Viktor Troicki – prošlogodišnji osvajač Gemax Opena

 

Prema rečima direktora turnira Aleksandra Bolića, najbolje rangirani teniser koji je do sada potvrdio učesće jeste Hrvat Mario Ančić, 117. na ATP listi. Bolić je potvrdio i da će na turniru učestvovati prošlogodišnji finalista Dominik Hrbati (135. na ATP listi), kao i srpski teniser Ilija Bozoljac.


Kao i prethodnih godina, turnir na Gemax-u će nastaviti sa praksom pružanja prilike mladim igračima. Šansu da stanu rame uz rame sa seniorima imaće naši najtalentovaniji juniori – Filip Krajinovć, Dušan Lajović, Nikola Ćaćić…

 

Troicki brani titulu

Predsednik teniskog kluba Gemaks Djordjo Antelj rekao je da očekuje da će na turniru igrati i prošlogodišnji pobednik Viktor Troicki, kao i neki drugi članovi Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Troicki je prošle godine u finalu pobedio Slovaka Dominika Hrbatija sa 6:4, 6:2.

Podsećanja radi, veliki broj danas svetski poznatih igrača započeo je svoj put ka vrhu ATP lestvice upravo na Gemax-ovim terenima – Novak Đoković, Rafael Nadal, Rišar Gaske samo su neka od imena… Viktor Troicki, trenutno 30. igrač na ATP listi, svoj vrtoglavi uspon počeo je pobedom na prošlogodišnjem Gemax-ovom čelindžeru.

 

Direktor Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić podsetio je na značaj koji je Gemaksov turnir imao ima u razvoju tenisa.

 

 

Publika je prošle godine redovno punila tribine

 

Cene karata još uvek nisu određene, ali one će, kako to već tradicija nalaže, biti simbolične – cilj je da što veći broj Beograđana uživa u teniskoj magiji. Mečevi će biti podeljeni u dnevni i večernji program, a prednost igranja mečeva u večernjim terminima imaće domaći teniseri.

 

Kao i prethodnih godina, tokom turnira biće korišćena najsavremenija tehnologija i svakodnevno ćete biti u prilici da pratite aktuelna dešavanja, putem Video Streaming-a i Live Scoreboard-a.
 

0

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here