Marija polomila kičmu

0

Ivan Vasić i njegova supruga Marija Milošević iz Smedereva teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 14. jula u Tunisu. Osim njih lakše je povređeno još četvoro srpskih turista.
Marija je zadobila ozbiljnu povredu kičme i strahuje se da ostane nepokretna.
Ivan priča da su bili na dvodnevnoj ekskurziji u Sahari. Provodili su se i iživali, a onda su krenuli u hotel. Vozili smo se otvorenim putem, Ivan je bio na mestu suvozača, a Marija je sedela pozadi. Vozač se okrenuo da nešto kaže turistima, Ivan takođe, a kada su trenutak kasnije pogledali ispred njih je bio parkirani auto.
– Sećam se da sam ispao iz džipa i odleteo 10 metara. Leva ruka mi je bukvalno visila. Ugledao sam momka s krvavom glavom i još jednog koji je jedva hodao. Marija je ostala u kolima i mislim da je udarila glavom o krov džipa. Ozbiljno je povređena i izgleda da će ostati potpuno nepokretna. Zadobila je prelom dva pršljena i prekid kičmene moždine. Moram da budem jak zbog nje – priča Ivan.
On je zadobio težak prelom ruke. Kaže da nije ni slutio da će mu se odmor pretvoriti u košmar. Ivan kaže da je razočaran ponašanjem nadležnih iz turističke agencije. Priča da ga je u klinici u Susu posetio ambasador Srbije u Tunisu, tuniški ministar turizma i vlasnik agencije koji iznajmljuje džipove i obećao pomoć.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here