Nemački golman, koga se Liverpul otarasio kad ga je poslao na pozajmicu u Bešiktaš, i turskom timu načinio medveđu uslugu kao što je engleskom velikanu u finalu Lige šampiona prošle godine.

Lorisa Karijusa ne prestaju da progone kiksevi iz Liverpulovog finala protiv Reala u Kijevu. “Redsi” su se i iskupili, jer su posle godinu postali evropski prvaci, ali nemački golman nikako da umakne usudu.

U prvom kolu Lige Evrope Bešiktaš je bio gost Slovana u Bratislavi. Domaćin je poveo u 14. minutu golom slovenačkog napadača Andraža Šporara, kome je preostalo da gurne loptu u praznu mrežu posle Karijusove blamaže lošom procenom.

Turski tim je uspeo da preokrene rezultat u svoju korist do kraja prvog poluvremena. Prvo je u 29. minutu načinjen prekršaj za najstrožu kaznu nad Ademom Ljajićem, a naš fudbaler je i iskoristio penal. U 45. minutu kapiten Slovana Bugarin Vasil Božikov sproveo je loptu u svoju mrežu, nespretno reagujući na oštar centaršut.

U drugom poluvremenu slovački tim je dao tri gola, prvi u 58. minutu, a još dva u nadoknadi vremena za pobedu s 4:2. Dejan Dražić je igrao za Slovan do 76. minuta, a Aleksandar Čavrić nije bio ni među rezervama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here