Radonjić: Bili su bolji…

0

Fonet/EPA
Dejan Radonjić: Imali smo želju, ali je pobedilo njihovo iskustvo
 

– Želja je bila evidentna, to nije sporno, ali oni su apsolutno uspeli da svoj individualni kvalitet i iskustvo iskoriste i u svakom trenutku kada smo imali nadu, oni su to uzimali i na kraju pobedili. Galatasaraj je jednostavno bio bolji. Moramo da nastavimo da radimo, da sve ostale utakmice iskoristimo na najbolji mogući način – istakao je Radonjić.

Trener crveno-belih je ocenio da se u prva tri kola pokazalo koliko je teže igrati Top 16 fazu Evrolige od regularnog dela.

– Košarkaši Galatasaraja imaju mnogo utakmica u Top 16 fazi i više od toga, za razliku od nas. Posle dobrih igara u prvom delu, otišli smo na viši nivo gde su jači protivnici i to je do sada bilo očigledno – naveo je Radonjić.

Prema njegovim rečima, atmosfera u Areni bila je besprekorna.

– Organizacija je bila odlična, a mi smo bili koncentrisani samo na ono što je bilo potrebno da bismo savladali Galatasaraj – dodao je Radonjić.

On je rekao da je je nemoguće održavati ritam koji su crveno-beli imali u prvoj fazi Evrolige.

– Jasno je da smo u seriji od 10 utakmica izgledali odlično i lansirali svest da će da stalno bude tako, ali to je nemoguće. Pred nama je još 11 veoma teških, ali i veoma bitnih utakmica za nas – zaključio je Radonjić.

Zvezda će u sledećem kolu gostovati Barseloni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here