Sedmicom” ne daju prvo mesto,”
Dvostruki strelac: Miloš Petrović 






 

Jedina mana ovog duela je povreda Zarića, koji će možda odsustvovati sa terena nekoliko nedelja. Gosti su poveli već u drugoj minuti, ali u sedmoj su "romantičari" izjednačili preko Tegeltije. Četiri minuta kasnije golman Radlović je ispucao loptu na protivničku polovinu. Janjegović je glavom produžio prema Petroviću, koji je postigao gol sa nekih 11 metara i doveo "ofkovce" u vođstvo 2:1.

 

Tri minuta kasnije gosti su izjednačili, da bi u 18. došlo do novog vođstva "romantičara" golom Šargića. U 24. minuti novi pogodak za naše igrače, Petrović pogađa sa nekih 13 metara za 4:2. U 27. minutu kapiten Tegeltija cilja prečku, sa 25 metara, ali u 40. centaršut Janjetovića sa leve strane Tegeltija koristi tako što postiže gol sa 17 metara. Tri minuta kasnije i gosti su precizni, pa se sa rezultatom 5:3 otišlo na odmor.


U četvrtoj minuti drugog poluvremena "romantičari" postižu novi gol. Posle šuta Šargića golman uspeva samo da obije loptu i to tačno opet Šargiću pred noge koji u drugom pokušaju pogađa gol sa nekih četiri metara. U 69. minuti Šargić šalje loptu sa desne gol aut linije pred gol, gde se nalazio kapiten Tegeltija, koji je sa nekih tri metara dao i sedmi gol. Pet minuta pre kraja gosti smanjuju, pa je utakmica završena sa 7:4. Zadovoljni "romantičari" nastavili su sa slavljem na kome im se pridružilo i desetak od prisutnih stotinak uvek vernih navijača.


OFK BEOGRAD: Radlović, Koškanac, Blagojević, Durdu, Tegeltija, Petrović (Erazo), Todorović, Janjetović, Šargić, Zarić (Agbal), Praizović.

0

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here