Silovali tinejdžerku na parkingu?

0

Foto: Ilustracija
 

Devojka je bila u predvorju biblioteke, kada su joj ta šestorica prišla i pozvala je da se nađu sa zajedničkim prijateljem, navodi policija. Kada su došli na stepenište obližnjeg višespratnog parkinga, dvojica od njih su je seksualno napastvovali. Muškarac s kojim su išli da se nađu nije uspeo da zaustavi napad.

Članovi grupe su Afrikanci poreklom i stari oko 20 godina. Poslednji put su viđeni kako idu prema šoping centru u ulici Mekvori. Posle napada, devojka se vratila u biblioteku i podigla uzbunu.

– Ovako nešto je traumatično za svakoga, a posebno za tako mladu osobu – kazao je inspektor Mič Njuton za Radio Mekvori u utorak.

Policija poziva bilo koga sa informacijom koja može da pomogne u nalaženju napasnika da im se javi.

Pre četiri meseca, u februaru, jedna devojka bila je žrtva grupnog silovanja u parku u Dunsajdu na zapadu Sidneja. Četvorica tinejdžera su uhapšena posle toga.
Dva meseca kasnije dve tinejdžerke, koje su se izgubile i tražile pravac, navedene su da izađu iz voza da bi zatim bile silovane u parku u Ferfildu.

Stepenište uz pet spratova parkinga u Liverpulu je bez nadzora, zapušteno i često služi kao toalet. Bilo je pitanje dana kada će se tamo nešto dogoditi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here