UO Crvene zvezde: Zaposleni, radite u gubitašu

0

Potresi na "Marakani" ne jenjavaju

 

"Imamo puno razumevanje za teškoće sa kojima se susreću svi zaposleni u FK Crvena zvezda zbog kašnjenja u isplati zarada, kao i odluku jednog manjeg dela zaposlenih da stupe u štrajk zbog neisplaćenih obaveza", navodi se u saopštenju.

 

Deo zaposlenih u klubu iz Ljutice Bogdana danas je ponovo stupio u štrajk zbog neisplaćenih zarada od januara.

 

"Zaposleni u Crvenoj zvezdi moraju da shvate da rade u firmi koja posluje sa gubitkom od 50 miliona evra i da nije ekonomski logično da u se gubitašu zarada redovno isplaćuje. Osim toga, u završnoj fazi je nova sistematizacija poslova u klubu koja predviđa da se broj zaposlenih prepolovi, jer je ovoliki broj nepotreban i nefunkcionalan, i protiv je interesa Crvene zvezde", navodi se u saopštenju.

 

Iz Uprave kluba navode da je u poslednja dva meseca, od njihovog dolaska, učinjeno "sve što je moguće" da se obezbede sredstva za isplaćivanje zaostalih zarada.

 

"I za kraj kao zaključak: postavili smo tri strateška cilja u ovoj godini – stabilizacija kluba, podmlađivanje tima i osvajanje šampionske titule. Znamo da je izuzetno hrabro u ovakvoj situaciji postaviti ovako visoke ciljeve i iste ostvariti, ali ćemo uložiti svu raspoloživu energiju, kapacitete i znanje da ispunimo ono što smo zacrtali", piše u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here