VESTI

0

Batine zbog isključenja u Čačku

ŠTANGLOM BRANIO STRUJOMER

Duško Markeljić, radnik Elektrodistribucije iz Gornjeg Milanovca, napadnut je štanglom dok je u Čačku isključivao struju zbog duga. Dužnik V. S. zadao mu je nekoliko udaraca.
Problem je nastao u dvorištu kuće u slepoj ulici, u naselju Košutnjak, u Čačku. Prilikom pregleda brojila ustanovljeno je da je pokidana plomba i da se V. S. sam priključio na mrežu.
– Markeljića je udarao po glavi, vratu i leđima. Pokušao je da pobegne, ali je dobio još dva-tri udarca po leđima. Zbog bolova, mučnine i malaksalosti zadržan je na lečenju – kažu u Elektrosrbiji Kraljevo, a struja je ipak kasnije isečena uz pomoć policije.

Požar u Beogradu

PLANUO TRŽNI CENTAR

Tržni centar Depo u Beogradu zahvatio je požar. Srećom, vatra je izbila pre početka radnog vremena, pa niko od oko 160 zaposlenih nije povređen.
Prvo je planuo krov koji se posle nešto više od sata i urušio. Razmere požara bile su velike, a miris paljevine osetio se i kod Doma Narodne skupštine i okolnim centralnim ulicama Beograda. Stub dima video se i iz Novog Beograda. Na lice mesta izašlo je 10 vatrogasnih vozila sa ekipama kojima je posao otežavalo to što je Depo bio pun tekstilne robe.

Nesreća kod Kolašina

IZ NEMAČKE POD KAMION

U sudaru na putu od Podgorice ka Kolašinu, kod manastira Morača, poginulo je četvoro ljudi.
Povređeni su prevezeni u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorci. U crnogoskoj policiji rečeno da je došlo do sudara kamiona i automobila nemačkih oznaka. Svi povređeni su iz automobila.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here