Vidiću se ne žuri

0

"Ne želim nikoga da požurujem i pritiskam u vezi sa novim ugovorom. Srećan sam ovde i mislim da sam to pokazao na svim utakmicama. Želim da budem deo ovog tima i uvek dajem 100 odsto svojih mogućnosti. Nikad nisam rekao da sam nezadovoljan. Drugi o tome pišu i govore, ja ne. Ali, protiv toga ne mogu da se borim i ne želim visse da pričam o tome", izjavio je Vidić, koji ima ugovor sa Junajtedom do juna 2012. godine.

 

Pojedini britanski mediji tvrde da je menadžer kluba iz Mančestera Aleks Ferguson odlučio da proda Vidića, a umesto Srbina u Junajted bi trebalo da stigne igrač Udinezea Simon Kjaer.

 

Stari i iskusni menadžer Ser Aleks Ferguson, svestan je da neće moći da odbije velike ponude za Vidića, pa iz tog razloga planira u napred, a Kjar je na listi želja škotskog stručnjaka.

 

Primera radi, Kristijano Ronaldo je u Mančester doveden za 15 miliona, a nakon tri sezone Portugalac je prodat Real Madridu za 100 miliona evra. ISto tako ako Real, Barselona ili Milan budu želeli Vidića ponudiće oko 30-35 miliona za njegov transfer, a takvu ponudu "crveni đavoli" neće moći da odbiju, pošto je Srbin iz Moskve došao za manje od deset miliona.

 

Vidić je u Mančester stigao 2006. godine iz Spartaka iz Moskve, a za engleski klub odigrao je 162 utakmice i postigao 12 golova.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here