Trener košarkaša Crvene zvezde, Saša Obradović bio je zadovoljan ubedljivom pobedom svog tima nad šampionom Španije i velikim favoritom za fajnal for Evrolige.

Zvezda je ubedljivo pobedila sa 90:73 u praznom Pioniru.

– Ovo je prva pobeda u Evroligi, veoma sam zadovljan, ali na žalost bez naših navijača.

-U prvom delu smo odigrali jako na njihovim igračima i taj segment skoka je bio na njihovoj strani, ali smo to rešili i svih 40 minuta smo imali igru u svojim rukama. Mislim da smo dominirali u svim elementima. Dobar doprinos cele ekipe i svako ko je ušao je dao nešto.

– Uvek sam za to da ono što se dogovorimo pre utakmice treba da se ispuni. I na to što se dogovoramo i spremamo nije trebalo da nam se dogode ti šutevi i zato sam bio nezadovoljan, ali kod ovakovog protivnika i pobede, ne mogu da budem nezadovoljan toliko.

Naše je da se spremimo i da napadnemo svakog i da igramo najbolje što možemo. Čeka nas prvo Borac, pa paklena nedelja sa dva meče u Evroligu.

Na pitanje kada će se Ročesti priključiti timu, Obradović je rekao:

– Videćemo kad bude došao, i kad odradi lekarske preglede zavisi kada će se priključiti. Već smo jednom ssarađivali tako da što se tiče sistema i filozofije igre koji ja volim, on to razume, nešto može, nešto ne može, ali neće biti problema.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here