Sa maticom jača veza i na mreži

0

Ima talenata: Obradović, Jovanović. Lea Stanković i Vuk jovanović
 

Selektor Obradović boraviće od 26. do 28. septembra u poseti TSD AS gde će imati susrete s talentovanim teniserima bečkog kluba, kao i drugih zainteresovanih austrijskih teniskih klubova. Prilika za prve procene talenta i kvaliteta mladih tenisera biće turnir koji će u tom periodu biti organizovan za decu uzrasta od devet do 16 godina.

Svi koji žele da se prijave za teniski turnir mogu to učiniti na telefon 0650 525 60 77.
Uspostavljanjem dugoročne saradnje sa Teniskom akademijom Bogdana Obradovića, Tenisko sportsko društvo AS želi da doprinese i daljem jačanju veza dijaspore i matične države Srbije.

– Srećni smo i zadovoljni što smo uspeli da uspostavimo saradnju sa našim proslavljenim teniskim stručnjakom, velikim strategom koji je uspeo da pobedi Amerikance usred Amerike i u odlučujućem dubl meču čuvenu braću Brajan. Prvim i jedinim selektorom koji je na čelu Dejvis kup reprezentacije Srbije uspeo da osvoji i čuvenu "salataru". Tako velikog stručnjaka dovesti u Beč je za nas zaista veliki uspeh – izjavio je Momčilo Jovanović, predsednik TSD AS.

 

Počeli kao "Novak"

Tenisko sportsko društvo AS ( Tennis-Sport-Verein AS
) osnovano je pod imenom TSD "Novak" 2010. godine u Beču, sa misijom da okupi što veći broj zaljubljenika u ovaj sport, posebno dece i mlađih generacija, kao i težnjom za otkrivanjem novih mladih talenata.

On je naglasio da načelni dogovor o saradnji TSD AS i Teniske akademije Bogdana Obradovića obuhvata saradnju na stručnom i profesionalnom planu.

– Akademija Bogdana Obradovića će svojim stručnim znanjem i savetima, kao i stručnim kadrovima, stajati uz nas i pomagati nam u treniranju i svemu što podrazumeva profesionalni rad sa mladim talentima, uz mogućnost da članovi našeg kluba i talenti koji su ponikli u našim redovima nastave tenisko i stručno usavršavanje na akademiji našeg proslavljenog selektora – kazao je Jovanović. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here